Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Α. Γεωργιάδης: Πίσω από κάθε αριθμό υπάρχει κι ένας ασθενής

Ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, με άρθρο του σε κυριακάτικη εφημερίδα, αναφέρει ότι ο χώρος της υγείας «θα έπρεπε εδώ και χρόνια να έχει αναδιαμορφωθεί, να έχει εξυγιανθεί και να παρέχει υψηλού επιπέδου υγειονομική φροντίδα, χωρίς...ωστόσο ανεξέλεγκτες δαπάνες».

«Ο άνθρωπος παραμένει ο γνώμονας της προσπάθειας μα, διότι γνωρίζουμε, αναγνωρίζουμε και δεν παραγνωρίζουμε ότι πίσω από κάθε αριθμό και ενέργειά μας υπάρχει ένας ασθενής ο οποίος βρίσκεται σε ανάγκη. Ένας ασθενής στον οποίο οφείλουμε να προσφέρουμε την απαιτούμενη ιατρική φροντίδα» αναφέρει ο υπουργός.

Ο κ. Γεωργιάδης προσθέτει ότι επιδιώκει τη συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους με την υγεία φορείς, δηλώνοντας πως «Έχω ανοιχτή την πόρτα του γραφείου μου σε οποιονδήποτε μπορεί να βοηθήσει».

«Ο Μ. Αλέξανδρος έκοψε τον γόρδιο δεσμό με όπλο, εμείς θα το κάνουμε με όπλο μας τη συνεννόηση και τη συνειδητοποίηση του προβλήματος. Δεν έχει νόημα να ξοδέψουμε τον ελάχιστο χρόνο που έχουμε σε αλληλοκατηγορίες, τώρα οφείλουμε να δράσουμε.

Ήρθε η ώρα να κάνουμε στην πατρίδα μας μια αληθινή επανάσταση του αυτονόητου. Χρειαζόμαστε λιγότερους καβγάδες και περισσότερη δράση και να είστε βέβαιοι ότι ολόκληρη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας δεσμεύεται να περάσει από τα λόγια στις πράξεις και τις αποφάσεις. Αυτό είναι το μεγάλο μας στοίχημα. Ένα στοίχημα που μπορούμε και πρέπει να το κερδίσουμε όλοι μαζί Και θα το κερδίσουμε», καταλήγει ο υπουργός». thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου