Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Δελτίο Τύπου Βραδιά κλασσικής μουσικής με φιλανθρωπικό

Λίγες μόνο ημέρες έμειναν πριν την πολυαναμενόμενη βραδιά με επιλεγμένη κλασική μουσική που θα παρουσιάσουν νέοι χαρισματικοί και ξεχωριστοί καλλιτέχνες, την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013 στις 20.30 μ.μ. στο υπαίθριο Αμφιθέατρο του Ιερού Ναού Αγίων Μυροφόρων στο Πανόραμα Παλλήνης. 

Στόχος της εκδήλωσης αυτής είναι να ενώσει τη φυσικής ομορφιάς τοποθεσία της περιοχής, το πρωτοποριακά διαμορφωμένο αμφιθέατρο, που αποτέλεσε το όραμα μιας ομάδας κατοίκων και τις διαχρονικά ρομαντικές μελωδίες των καλλιτεχνών, προς την δημιουργία εκκλησίας εξαιρετικής αρχιτεκτονικής, σεβόμενης απόλυτα τη φυσική ομορφιά του χώρου. 

Οι μελωδίες των καλλιτεχνών, που θα σκορπιστούν απλόχερα εκείνη τη βραδιά έχει ενθουσιάσει πλήθος κόσμου που έχουν ήδη προχωρήσει στην προμήθεια των εισιτηρίων τους, ήδη πάνω από το 60% των εισιτηρίων έχει προπωληθεί και η ζήτηση αναμένεται αυξανόμενη τις επόμενες ημέρες. 

Καλείστε λοιπόν, να μοιραστείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε μια βραδιά εκπληκτική, με κλασικά έργα ρομαντικής εποχής, απολαμβάνοντας το κόσμημα της περιοχής κάτω από τον αττικό έναστρο ουρανό και αγναντεύοντας στον ορίζοντα τον Ευβοϊκό κόλπο.

Τιμή πρόσκλησης : 10 ευρώ. 

Πληροφορίες και ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων στο www.dpp.gr

ή στο 210 6391485 όλες τις ώρες και ημέρες της εβδομάδας. 

Ιερός Ναός Αγίων Μυροφόρων, Κ. Παλαμά 7 και Αστέρων, Πανόραμα Παλλήνης (είσοδος από Μαραθώνος στο Άλεξ Πακ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου