Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Ενισχύεται σημαντικά η νομική υποστήριξη της ΕΝΙ – ΕΟΠΥΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Η ΕΝ.Ι.-Ε.Ο.Π.Υ.Υ. προετοιμαζόμενη για τις δύσκολες καταστάσεις που πρόκειται να ζήσει ο κλάδος της Υγείας και με κύριο γνώμονα την αποτελεσματική εκπροσώπηση των συμβεβλημένων με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ιατρών, ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την έναρξη συνεργασίας και με την δικηγορική εταιρεία «Κατσίκης- Καλαματιανού & Συνεργάτες» με σκοπό την παροχή νομικών υπηρεσιών προς την ένωσή μας. 

Πιστεύουμε ότι με την συνεργασία αυτή θα αναβαθμίσουμε την δυνατότητα παρέμβασης μας στις καταιγιστικές εξελίξεις που προβλέπονται και κυρίως να προστατεύσουμε τα μέλη μας. Η δικηγορική εταιρεία «Κατσίκης- Καλαματιανού & Συνεργάτες» (περισσότερες πληροφορίες στο www.kklegal.eu), αποτελεί ηγέτιδα στον τομέα του Δικαίου της Υγείας, ειδικεύεται στον κλάδο υπηρεσιών Υγείας έχοντας στο πελατολόγιο της φορείς τόσο πρωτοβάθμιας όσο και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας. 

Ο κ. Ευάγγελος Κατσίκης, διαχειριστής - εταίρος διατελεί μέλος και νομικός σύμβουλος του Συντονιστικού Οργάνου των φορέων Υγείας, έχοντας καλύψει νομικά όλες τις τελευταίες κινητοποιήσεις . Έχει πολυετή πείρα στον κλάδο μας, ενώ πλαισιώνεται από ένα επιτελείο άριστων συνεργατών, επίσης εξειδικευμένων στα θέματα που μας απασχολούν. 

iatroi.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου