Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Άδωνι στην γενική Συνέλευση των Ιδιωτικών κλινικών

Έναν απρόσκλητο επισκέπτη, δέχτηκαν οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών κλινικών, κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης τους σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Και ενώ οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών κλινικών συνεδρίαζαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, προκειμένου να λάβουν αποφάσεις κατά της απόφασης της κυβέρνησης να τους επιβάλλει claw back (επιστροφή χρημάτων), εμφανίσθηκε μπροστά τους ο ... απρόσκλητος υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο απρόσκλητος υπουργός εμφανίσθηκε στην αίθουσα της γενικής συνέλευσης, έκατσε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων και άρχισε να συζητά μαζί τους για το θέμα της επιστροφής χρημάτων, από τον κλάδο, εξαιτίας της υπέρβασης των δαπανών που καταγράφηκε στις ιδιωτικές κλινικές.
Οι ιδιοκτήτες των κλινικών επεσήμαναν στον υπουργό Υγείας, ότι η επιστροφή χρημάτων σε ποσοστό που αγγίζει και το 33% των εσόδων τους μπορεί να οδηγήσει σε πολλά λουκέτα αρκετών κλινικών. Ο ίδιος υπογράμμισε ότι οι δαπάνες στις νοσηλείες είχαν ξεφύγει κατά πολλά εκατομμύρια ευρώ με αποτέλεσμα η τρόικα να ζητήσει άμεσα ισοδύναμα μέτρα.
Ο κ. Γεωργιάδης διαβεβαίωσε τον κλάδο πως θα πράξει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να εξοφληθούν οι οφειλές του παρελθόντος και να μπορέσουν οι επιχειρήσεις να ορθοποδήσουν.

IATROPEDIA

- Posted using BlogPress from my iPad

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου