Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Εκταμιεύονται 200 εκατ. ευρώ για ληξιπρόθεσμες οφειλές του ΟΠΑΔ


Εκταμιεύονται 200 εκατ. ευρώ για ληξιπρόθεσμες οφειλές του ΟΠΑΔ

Μία ευχάριστη έκπληξη για τους παρόχους του ΕΟΠΥΥ, έκρυβε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του κ. Παπαγεωργόπουλου.

Στην εκταμίευση 200 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία αφορούν ληξιπρόθεσμες οφειλές του ΟΠΑΔ προς τους παρόχους, προχωρεί τις επόμενες μέρες η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε ο τέως πρόεδρος του Οργανισμού κ. Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος, στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του προς τους συνεργάτες και τους παρόχους:

'Η διοίκηση συνεχίζει και εντείνει τις προσπάθειές της για την άμεση καταβολή των ληξιπρόθεσμων οφειλών, σε όλους τους παρόχους και στις επόμενες ημέρες περισσότερα από 200 εκ. θα διατεθούν στην αγορά (ληξιπρόθεσμα ΟΠΑΔ) πλέον των 350.000.000 ευρώ που έχουν ήδη διατεθεί'.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος απευθύνει ευχαριστίες προς όλους τους συμβεβλημένους παρόχους (γιατρούς, κλινικές, φαρμακεία, διαγνωστικά κέντρα, φυσικοθεραπευτές, κέντρα αποκατάστασης), '...για την κατανόηση τους, το πνεύμα καλής συνεργασίας και την εργασιακή ειρήνη που είχαμε, ευελπιστώντας ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί'.

Έργο

Ευχαριστεί, επίσης, όλους τους ασφαλισμένους και ιδιαίτερα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες για την κατανόηση και την υπομονή που έδειξαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα για να εξυπηρετηθούν από τις υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ. 

Το έργο που επιτελέστηκε - σημειώνει - είναι καταλυτικής σημασίας, διότι επιτρέπει στον Οργανισμό να συνεχίσει την πορεία του με νέα προοπτική σε ένα σταθεροποιούμενο σταδιακά, οικονομικό περιβάλλον. 

Οι διοικητικές αδυναμίες του συστήματος καλύφθηκαν σε μεγάλο βαθμό από την προσωπική συμβολή και το μεράκι των εργαζομένων σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ.

Δ.Κ.- ΙΑΤRONET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου